Online i din

egen trygga hemmiljö 

skräddarsytt, snabbt och effektivt

Så här ser ett paket ut

Ett paket varar under en månad och består av 5 timmar med mig och 20 min per dag då du lyssnar på din personliga inspelning för och om dig. Allt är utformat att passa bara för dig. För att lösa ett problem tar det 1-3 månader (paket).

Så här går det till:

1. Uppstartsmöte - 45-60 minuter

Du bokar ett kostnadsfritt samtal där du berättar kort om ditt problem och kan ställa alla frågor du behöver för att fatta beslut och känna efter om du ska göra om en förändring. När du bestämt dig för att jobba med mig beställer du en tid för kartläggning.

2. Kartläggning av problemet - 1 timme

Nu gör vi en grundlig kartläggning av vad du vill jobba med, hur det ser ut idag, hur du vill att det ska se ut. Vi förbereder dig för att sessionen ska ha maximal effekt. Redan nu börjar din resa mot ditt mål. 

3. Självskattning

Du svarar på några frågor med självskattning. Frågorna är anpassade efter just ditt problem. Du skickar in dina svar innan sessionen. Genom dessa frågor ser du tydligt vilka framsteg du gör.

4. RTT sessionen - kring 2 timmar

Under sessionen är du skönt och djupt avslappnad då ditt undermedvetna, som har alla svar, berättar för oss vad din blockering egentligen handlar om. Jag hjälper dig att gå tillbaka till händelsen där det hela började och du kommer se ditt problem från ett helt nytt perspektiv. Först nu har du en möjlighet till förändring, när du förstår hur allt hänger ihop. Nu lär vi din hjärna en bättre sanning med nya mer stödjande föreställningar om dig själv och ditt liv så att du när ditt mål och får det liv du vill ha .

5. En inspelning anpassad efter dig

Du får en ca 20 min personligt utformad inspelning med dina nya positiva tankar så att din hjärna blir van vid dem. Varje dag i minst 21 dagar behöver du lyssna på inspelningen för att få en fullständig och varaktig effekt av sessionen. Hjärnan behöver ha dessa upprepningar för att inte gå tillbaka till gamla mönster, till gamla vanor.

6. Uppföljning #1

Efter 1 vecka gör vi en uppföljning via mejl eller ett kort samtal. Som hjälp till reflektion får du svara på några frågor och fylla i dina självskattningsfrågor för andra gången.

7. Uppföljning #2 - 1 timme

Efter 3 veckor möts vi igen online. Till mötet har du svarat på några frågor och fyllt i din självskattning. Vi går igenom dina framsteg och om du inte redan är i mål diskuterar fortsättningen. En del problem kan vara mer komplexa och kan kräva upp till tre sessioner.

RTT® - Rapid Transformational Therapy

RTT® är den enda terapin som använder ett multidimensionellt sätt för att avslöja och omvärdera roten till det som håller dig fast.

 

Terapin är baserad på neurovetenskap och kombinerar de mest fördelaktiga principerna från hypnoterapi, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi (KBT) och neurolingvistisk programmering (NLP).

 

Metoden ger en kraftfull positiv förändring av de djupt rotade tankemönster som styr hur du tolkar vad du upplever, vad du tänker, känner och hur du beter dig.

 

Psykiska, och även fysiska, varaktiga resultat uppnås på bara 1-3 intensiva sessioner, där man kopplar om hjärnans nervbanor och ersätter förlegade föreställningar och negativa beteendemönster med nya livsbejakande och mer konstruktiva tankar och beteenden.

 

 

NYHET - träna Mental Fitness

 

Från Februari 2023 erbjuder jag ett 6 veckors gruppprogram i Mental Fitness genom Positive Intelligence plus 2 timmars personlig coaching till ett specialpris under februari-mars.


I detta program får du kunskap om hur din hjärna styr dig och hur du själv kan ta kommandot oftare. Du tränar på att hejda dina inre sabotörer från att förstöra för dig och stärka dina bra krafter för att få en vardag med mindre stress samtidigt som du hinner mer, en vardag med förbättrade relationer både på arbetet och privat. Helt enkelt få mer flyt och framgång i vardagen med ett lugn och en bra känsla i magen.


Finn ut i dessa 2 tester vilka som är dina sabotörer och till hur stor del av dagen de styr ditt liv.

För att få veta mer om upplägg och pris boka ett kostnadsfritt 60 minuters samtal.