Foto: Stefan Kullänger

Hur vi människor fungerar är otroligt fascinerande. Hur upplevelser formar oss och våra liv. Vilka mönster det har gett oss och hur oskyldigt styrda vi är av dem. Och så utsatta vi är, tills vi har lärt oss att styra vad vi tänker om oss själva och livet.

 

Mitt stora intresse för personlig utveckling har lett mig till att pröva på det mesta. Både av nyfikenhet och i min strävan efter att skapa det liv jag vill ha. Sedan jag var 18 år har jag önskat mig en kärleksfull långvarig relation, en kropp att trivas i och ett arbete som jag brinner för, som är mitt "kall".


Under dessa år provade jag på det mesta inom personlig utveckling. Allt från att gå på glödande kol och frigörande andning till vanligare metoder som coaching, EMDR, KBT, ISTDP samt flera år av psykoterapi.

 

Men vad jag än prövade på, var jag fast i mina gamla mönster som höll mig tillbaka, mönster som handlade om att inte duga, att känna mig annorlunda, att det jag önskar kan jag inte få för jag är inte värd det.

 

Så bra som jag hade blivit på att analysera, så trodde jag att jag hade koll på orsakerna. Därför kunde jag inte förstå varför jag ändå inte nådde mina mål. Jag hade ju prövat allt! 

 

Men nu förstår jag när jag lärt mig RTT och mer om hjärnan. Det inte så konstigt att det har varit svårt - jag försökte lösa problem på ett medvetet plan. 

 

Visst kan man lösa många problem på ett medvetet plan, men ibland ligger orsakerna så djupt eller är så hårt inpräntade i hjärnan, att det är svårt att komma åt dem. Då behöver man gå lite djupare för att kunna lösa upp knutarna.

Efter nästan 40 år hittade jag till slut min kärleksfulla man. Ett par år senare en kropp jag trivs i. Och nu har jag också hittat mitt kall - att hjälpa andra till det liv som de alltid önskat sig och se till att de får det på kortare tid än jag. 

 

Idag är jag så otroligt tacksam över att jag har lärt mig så mycket om mig själv och oss människor, lärt mig om alla slags dieter och om många olika branscher och massor av arbeten just tack vare mina hinder,

 

Så till slut fick jag min själsfrände vid min sida. Strax efter vi träffades blev vi påminda om att livet kan bli kort. Våra bröder dog alldeles för tidigt. Därför släppte vi jobb och lägenhet i Stockholm och flyttade till Gotland för att få så många år tillsammans som vi kan. Här lever vi nu ett underbart liv i ett gammalt kalkstenshus vi renoverat, med sysselsättningar vi älskar och med vintrar på sydligare breddgrader.

 

Detta drömliv kunde jag aldrig föreställa mig att skulle få uppleva. Jag hoppas att jag får hjälpa dig att få det liv du är värd också och få det snabbt! Så boka ett 60 minuters samtal med mig nu direkt och ta reda på om detta är något för dig!

 

=========

Jag är certifierad och utbildad av Marisa Peer, grundaren av RTT, på hennes internationella skola. Får fortlöpande utbildning och uppdateringar av henne och hennes team. Ingår även i ett nätverk av andra terapeuter. 

 

Med mer än 150 klienttimmar bakom mig har jag också 15 års erfarenhet av att ha lyssnat och hjälpt människor att emotionellt släppa det som hindrar dem från att tänka klarare i triggande situationer.

 

Är medlem och försäkrad genom Svenska Friskvårdsförbundet.